Shop the look: Gigi Hadid

irina.letitia
October 3, 2019
October 3, 2019

Gigi Hadid a făcut senzaţia la săptămâna modei de la Paris, atât pe podium, cât şi în afara lui. Tinutele pe care modelul le-a schimbat de-a lungul timpului petrecut în capitala modei au atras atenţia, confirmându-i statutul de fashion icon.

Shop the look: Gigi Hadid

Intr-una din apariţiile sale, Gigi a fost surprinsă într-o ţinută perfectă pentru începutul de toamnă. Elegant, dar versatil, studiat, dar relaxat, outfit-ul său este numai bun de încercat în această perioadă, când facem tranziţia între sezoane.

Gigi a ales o rochie tip cămaşă, într-o nuanţă de galben neon, cu nişte mâneci interesante, exagerat de lungi. Completarea este şi mai interesantă, venind într-un duo asortat 100%: o pereche de cizme snakeskin, alături de o geantă cu un imprimeu identic, deşi aparţine unui brand diferit.

Dacă asortatea accesoriilor ar putea părea uşor passe, în contextul de faţă ţinuta arată incredibil de bine, rochia reuşind să ofere aerul tineresc, potrivit vârstei modelului. În plus, contrastul pieselor are avantajul de a le pune pe toate în evidenţă, fără a părea prea mult.

Este o ţinută potrivită unei ieşiri în oraş şi o poţi purta şi tu! Află de unde poţi achiziţiona piesele purtate de Gigi, cu un click pe imaginile de produs!

 

Share

Asemănătoare