Shop the look: Hailey Baldwin

iulia.statie
July 13, 2020
July 13, 2020

Hailey Baldwin este una dintre acele IT girls ale momentului ce face ravagii cu orice ar decide să poarte. Fiecare ținută a ei, fie sport, elegantă sau extrem de senzuală este atent aleasă, punând în valoare atenția pe care o oferă modelul asupra detaliilor. Cu o carieră de succes și multe prezentări de modă și campanii, modelul a intrat ușor în atenția publicului, dar nu doar talentul în modelling o recomandă.

Shop the look: Hailey Baldwin

Soția lui Justin Bieber are un stil fresh, modern, dar totuși, cu influențe vintage ce îi oferă ineditul în toate piesele pe care le combină. Un alt lucru de menționat la aceasta este faptul că orice poartă poate fi interpretat cu ușurință de oricine, având grijă să aleagă ținute accesibile stilistic, de aici și interesul sporit pentru piesele propuse. Aceasta este un fashion icon extrem de modern, iar look-urile sale sunt de obicei unele effortless chic, respectând tendințele și adăugând acel aer relaxat ce a consacrat-o.

Că tot vorbim de tendințe, de data aceasta Hailey a ales un set călduros semnat Bottega Veneta, perfect pentru zilele răcoroase, ce poate fi ușor integrat în ținute. Set-urile au fost un mare hit în acest an, iar vedetele s-au conformat și le-au introdus în garderoba lor de zi cu zi. Continând outfit-ul, aceasta a ales o bustieră nude pentru a avea o ținută elegantă, dar, în același timp relaxată fără a adăuga alte nuanțe. Baldwin a finisat totul cu o pereche de ochelari cu rame stil vintage, o pereche de ciocate cu toc și o mini bag.

Dacă îți place ținuta relaxată pe care Hailey Balwin a ales-o, află că poți purta acest look atât la birou, cât și la diferite evenimente, fiind unul extrem de versatil. Află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!

Share