Shop the look

Shop the look: Hailey Baldwin

iulia.statie
August 21, 2020 18:02 PM

Hailey Baldwin lovește din nou! În ultima vreme, modelul și-a scos tot arsenalul la înaintare atunci când vine vorba despre ținutele prezentate, confirmând că își merită pe deplin titlul de IT girl.

Shop the look: Hailey Baldwin

În această vară, Hailey a făcut o obsesie ce ne bucură pentru hainele albe. Nu doar că îi pun în evidență bronzul obținut, dar look-urile all white au revenit la modă, fiind sensibile, feminine, dar, în același timp puternice. Pentru o seară a fetelor petrecută la cunoscutul restaurant ‘Nobu’ alături de prietena ei, Kendall Jenner, modelul a ales să poarte un deux piece pe care l-am tot văzut atât la celebritățile noastre, cât și la cele internaționale.

Baldwin are un stil effortless chic atunci când nu este prezentă pe podiumuri sau la evenimente somptuoase, cu un aer extrem de relaxat, iar, prin ținuta aceasta, a dovedit din nou că este cameleonică și are un simț al modei puternic dezvoltat.

Cum spuneam mai sus, albul este la putere vara aceasta, ținutele în această nuanță fiind perfecte atât pentru momentele relaxante, zilele de plajă sau o seară pe care să o poți petrece în oraș. Hailey s-a conformat și a ținut să scoată artileria grea pentru a fi alături de prietena ei, optând pentru un deux piece format dintr-o fustă lungă, tip sirenă, mulată și un crop top asortat.

Deși acest look este în principal văzut la mare, asortat cu un costum de baie, modelul a decis să meargă într-o altă zonă și să asorteze o pereche de pantofi cu toc bijuterie, la fel de căutați în acest sezon, bijuterii bling bling și o geantă dintr-o nuanță de verde crud, pentru a da o pată de culoare. Bineînțeles, aceasta a demonstrat că este responsabilă, așa că masca nu i-a lipsit.

Pentru a se asigura că are o coafură ce nu va fi deranjată de mască, ea și-a prins părul într-un coc strâns, tip wet hair look.

Dacă îți place ținuta pe care Hailey Balwin a ales-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!