Shop the look

Shop the look: Hailey Bieber

iulia.statie
August 2, 2020 16:54 PM

Modelele ca Hailey Bieber mereu prezintă look-uri extravagante și atent studiate atât la evenimente, cât și pe podiumuri, iar interesant este faptul că în viața de zi cu zi, acestea încearcă să aleagă un stil degajat, effortless chic, prin piese cât mai confortabile și casual.

Shop the look: Hailey Bieber

Un lucru este clar: fie că merge la sală, participă la un eveniment pe covorul roșu, apare la Fashion Week sau pleacă în vacanță, Hailey în ultima vreme mereu a avut ținute bune, cameleonice, dezvăluind că are un simț al modei dezvoltat, propunând atât combinații inedite, cât și ținute ce ar putea fi ușor reinterpretate de orice pentru că se potrivesc perfect cu un stil relaxat.

Vara aceasta ne gândim foarte mult la ‘keep it casual’ din cauza pandemiei, căci lunile petrecute în casă ne-au făcut să dezvoltăm o anumită plăcere pentru a ne îmbrăca confortabil și a mixa piesele elegante cu cele casual. Poate pentru că ne-am jucat foarte mult cu ținutele când nimeni nu ne putea vedea?

De data aceasta, Hailey vine cu un look perfect pentru o zi de vară călduroasă, potrivit atât pentru o plimbare pe străzile orașului, dar și o zi de vacanță la mare. Pălăriile sunt un must have pentru orice sezon călduros, căci parcă nu ne dorim să ne pierdem timpul cu anumite coafuri extrem de studiate, păstrând totul cât mai natural.

Cu un touch edgy, modelul a combinat o rochie albă tip slip dress, mini, cu o pereche de cizme oversized, pentru a duce totul într-o zonă neașteptată. Bineînțeles, această piesă poate fi purtată și cu sandale delicate, dar, dacă îți dorești acest efect, poți să alegi o pereche de bocanci de vară. De asemenea, pentru a nu lăsa totul simplist, aceasta a adăugat un colier masiv auriu, o pereche de cercei în ton cu bijuteria și o pereche de ochelari de soare cu design vintage.

Dacă îți place ținuta relaxată pe care Hailey Balwin a ales-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!