Shop the look: Hailey Bieber

iulia.statie
February 25, 2021
February 25, 2021

Hailey Bieber a decis ca în această perioadă să își pună stilul vestimentar în valoare. La fel ca orice model lipsit de evenimente sau petreceri, aceasta și-a mutat terenul de joacă în moda street style și ne prezintă piese inedite, integrate în ținute rafinate.

Shop the look: Hailey Bieber

Hailey Bieber mereu a avut ținute bune, fie ca a fost surprinsă la sală, la un eveniment, la o petrecere sau la Săptămânile Modei. Modelul reușește să fie peste tot, dezvăluind mereu că are un simț al modei extrem de dezvoltat, fiind cameleonică și jucându-se cu diferite piese, fie ele casual sau elegante.

Ne place foarte mult că aceasta prezintă ținute ce pot fi reinterpretate de toată lumea, optând pentru piese simple, actuale, ce atrag toate privirile. Cu un touch edgy, fără să se teamă de anumite nuanțe sau creații, aceasta jonglează oricând cu stilul ei vestimentar, la fel cum a făcut și de data aceasta, venind cu o ținută perfectă de seară, cu o senzualitate aparte.

Cum mantra noastră din ultimele luni a fost less is more, soția lui Justin Bieber a dus acest concept la rangul de artă. De asemenea, nuanțele pământii sunt în vogă, fiind preferate de toată lumea, inclusiv de vedetă, ea propunând o ținută în aceste culori, ce poate fi purtată seara, la o cină alături de prietene sau partener.

Piesele de piele au fost văzute peste tot în acest sezon, ca să nu mai vorbim de set-uri. Pentru a respecta ambele tendințe, Hailey a ales un set din piese de piele într-o nuanță caldă, folosindu-se de aceeași culoare și pentru pantofi și geantă.

Pentru a oferi o tușă extrem de senzuală, aceasta a mizat pe un top nude pe care să îl poarte pe sub jacheta de piele, iar tocurile pantofilor Christian Louboutin i-au alungit silueta perfectă. Ne place că a mizat pe un strop de culoare pentru masca nelipsită din toate ținutele, iar pentru păr a optat pentru o textură naturală.

Dacă îți place ținuta rafinată pe care Hailey Balwin a ales-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs! Dacă vrei să știi cât a costat ținuta abordată de vedetă, atunci îți spunem noi: 4877 euro!

Share