Shop the look: Hailey Bieber

iulia.statie
March 24, 2021
March 24, 2021

Hailey Bieber face valuri cu stilul ei vestimentar în ultimele luni! Modelul a descoperit ce piese i se potrivesc perfect și aduce în fața publicului anumite combinații inedite, ce respectă atât tendințele, cât și preferințele sale în materie de stil vestimentar.

Shop the look: Hailey Bieber

Soția lui Justin Bieber a ajuns la o maturitate stilistică de invidiat, iar acest lucru se poate observa în ultimele ținute propuse de aceasta. Fie că optează pentru un stil sport și alege să poarte un deux piece relaxat, pe care îl accesorizează pentru a ieși din anonimat, fie că este observată alături de partenerul ei când poartă look-uri mult mai elegante, Hailey strălucește de fiecare dată.

Cum a venit primăvara, iar opțiunile sunt nelimitate, este evident că uneori ne putem inspira și din alegerile vedetelor de peste hotare. Ca de obicei, Hailey Bieber optează pentru ținute ce pot să fie reinterpretate și purtate de toată lumea, preferând piesele simple, mergând pe ideea de less is more, pe care o aprobăm din ce în ce mai mult în aceste luni.

Observăm reîntoarcerea pieselor în nuanțe puternice, poate datorită faptului că toată lumea își dorește un strop de optimism și îndrăzneală în ținute după ce hainele sport ne-au definit ultimul an. Ne place faptul că Hailey a ales doar accesoriile într-o astfel de culoare.

De asemenea, pantalonii din denim definesc această primăvară, la fel și piesele din materiale fluide, cum ar fi satinul, iar vedeta nu a rămas indiferentă la trend-uri, reinterpretându-le în favoarea ei. Dacă ne amintim, în toamnă, cardiganele erau purtate fără nimic pe sub, încheiate la un singur nasture, iar soția lui Justin Bieber a păstrat aceeași linie și la cămașa aleasă.

Ultima piesă, pe lângă bijuteriile ce niciodată nu lipsesc dintr-o ținută afișată de Bieber, este un blazer oversized, cu umeri supradimensionați, ce completează perfect look-ul, oferind exact linia masculină de care aveau nevoie celelalte piese alese.

Dacă îți place ținuta perfectă pentru primăvară pe care Hailey Bieber a ales-o, află de unde poţi achiziţiona piesele purtate, cu un click pe imaginile de produs! Dacă vrei să știi cât a costat ținuta abordată de vedetă, atunci îți spunem noi: 21.515 euro!

Share