Shop the look: Ilinca Vandici

irina.letitia
May 10, 2019
May 10, 2019

Ilinca Vandici se joacă cu stilurile și ținutele, propunându-ne de această dată un look de impact, potrivit unei petreceri. Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a ales de această dată o ținută all-black, cu o notă rock inevitabilă, oferită de materialul rochiei: pielea.

Shop the look: Ilinca Vandici

Am ales acest look pentru că această textură fascinează în permanență, indiferent de sezon. Pielea rămâne o favorită a ținutelor cu o puternică tentă sexy, chiar și în cazul celei mai cuminți combinații stilistice posibile. Așadar, o poți folosi cu ușurință ca inspirație pentru o ocazie specială.

Ilinca a îmbrăcat o rochie de piele neagră, cu un design atipic. Rochia midi, stil pencil, este asimetrică în partea de sus și prezintă un volan decorativ.

In partea de jos, vedeta a preferat să ” copieze” designul rochiei. Ilinca a purtat o pereche de sandale elegante, cu tot înalt, negre. Si încălțămintea prezintă un model asimetric, subliniat de un volan, întocmai ca rochia pe care o poartă.

Dacă îți place outfit-ul compus de Ilinca, află de unde îl poți cumpăra și tu! Ti-am pregătit și câteva piese similare, ce merg pe aceeași idee stilistică!

Spor la shopping!

 

 

 

 

Share