Shop the look - Ilinca Vandici

Verdict.ro
September 1, 2017
September 1, 2017

Rochiile cu o croială în A sunt printre cele mai feminine piese pe care le putem exploata la maximum. Fie că dorim să obținem un look de zi, fie că intenția este să conturăm un outfit de cocktail, acestea sunt opțiunea ideală!

Ilinca Vandici a ales pentru unul dintre episoadele emisiunii „Bravo, ai stil!” o rochie maxi în A, cu bretele subtile și o accesorizare de efect. Cerceii statement dau o tușă glam ținutei, iar sandalele cu barete aurii aduc acea notă classy, de o eleganță atemporală.

Dacă vrei să obții un look precum cel al Ilincăi Vandici, mizează pe o rochie strapless cu decolteu sweetheart, sau pe un model cu bretele nude. Partea superioară a siluetei va fi evidențiată printr-o croială cambrată sau printr-un croi de tip corset, iar contrastul cu cea de-a doua jumătate a piesei va sublinia armonios linia taliei.

Iată de unde poți achiziționa piesele care au creat ținuta chic a Ilincăi, dar și modelele similare! Dă un click pe fiecare fotografie pentru a vedea de unde le poți cumpăra!

Share