Shop the look: INNA

irina.letitia
October 10, 2019
October 10, 2019

Inna este una dintre cele mai cool vedete de la noi, iar atitudinea și vestimentația ei sunt într-un sincron perfect. Vedeta ne-a obișnuit cu stilul său eclectic, iar această apariție întrunește elementele cheie ale unei outfit reușit din toate punctele de vedere: piese clasice, piese IT, detalii sexy, dar și nonconformiste.

Shop the look: INNA

 

Un mix inedit de sport, cool și sexy se regăsește în mai toate ținutele cântăreței. Deși a declarat că preferă un stil vestimentar cât mai comod și lejer, Inna optează adesea pentru outfit-uri intrigante. De această dată, ea a îmbinat o rochie extrem de senzuală, tip furou și cu decupaje strategice în zona abdomenului, cu piese sport/rock. Bocancii negri, cu talpă supradimensionată sunt echilibrul perfect pentru rochia elegantă, iar asortarea cu topul cropped negru accentuează latura rebelă a ținutei.

Trench-ul clasic Burberry este ingredientul perfect care asigură aerul pop-british, iar colierul auriu masiv ne duce tot în zona anilor 90, direcție urmată de întreaga ținută.

Dacă îți place ținuta Innei, dă click pe pozele de produs pentru a afla de unde te poți îmbracă exact ca artista! Am pregătit și câteva piese similare, în caz că îți dorești și alte opțiuni, în același stil!

 

 

Share

Asemănătoare