Shop the look: Inna

irina.letitia
February 22, 2020
February 22, 2020

Inna este fără dar şi poate una din cel mai bine îmbrăcate artiste de la noi. Cu un stil vestimentar unitar, care se înscrie în zona cool-sport, artista reuşeşte să impresioneze plăcut cu fiecare apariţie. Pentru că ne-a plăcut ţinuta purtată la cel mai recent eveniment la care a participat, este din nou protagonista rubricii „Shop the look”

Shop the look: Inna

Inna a participat zilele trecute la un eveniment muzical din Bucureşti, unde a afişat un look uber-cool, demn de garderoba oricărui membru al generaţiei Z. Deşi nu vorbim despre un look deloc complicat, alăturarea pieselor aproape basic are un efect neaşteptat.

Inna poartă un compleu tip shapewear, o pereche de bocanci stil army şi un trench. Aparent, foarte simplu, detaliile însă fac diferenţa. Top-ul cropped şi pantalonii modelatori, cu talie înaltă, nu sunt doar foarte „IN”, dar designul şi nuanţa nude alungesc foarte mult silueta. La acest fapt contribuie şi bocancii cu talpa supradimensionată.

Trench-ul, deşi o siluetă clasică a brandului Burberry, impresionează prin imprimeul tip „graffiti”, spărgând neutralitatea ţinutei.

Unde poţi purta o astfel de ţinută? In funcţie de cât de curajoasă eşti, la un concert sau un festival de muzică, aşa cum a făcut artista, la un party sau poate chiar în weekend, ziua, dacă mizezi pe o doză de nonconformism.

Află de unde poţi cumpăra piesele purtate de Inna, cu un click pe imaginile următoare!

Share

Asemănătoare