Shop the look: Jennifer Lopez

iulia.statie
March 24, 2020
March 24, 2020

Jennifer Lopez nu este un star ce se limitează la un singur stil. Aceasta riscă și se reinventează constant, prezentând ținute feminine, perfecte pentru o divă, dar și compleuri sport. JLO nu se teme să apară nemachiată sau să creeze outfituri sau momente iconice alături de unii dintre cei mai consacrați designeri. (Vezi prezentarea Versace de la Milano Fashion Week)

Shop the look: Jennifer Lopez

Ca și în viața reală, unde nu poate să se mențină pe un singur domeniu, fiind actriță și cântăreață, dezvoltând parteneriate privind colecții de modă și apărând ca starul diferitelor campanii, stilul artistei o reprezintă perfect, fiind cameleonic. Nu putem să spunem exact ce alege JLO, pentru că ea le face pe toate! Acum o putem observa într-o ținută casual, lejeră, ca următoarea zi să apară într-un compleu făcut total din piele și paiete, la care adaugă o capă. Mai mult, de multe ori ea a precizat că deși este feminină și stilul i s-a conturat mai bine, există o parte din aceasta ce niciodată nu își va uita latura băiețoasă.

De data aceasta, pentru evenimentul World of Dance, JLO a propus o ținută simplă, dar de efect, cu accente feminine. Rochia pantalon a cunoscut diferite schimbări în ultimii ani, iar tipul acesta de pantalon este extrem de în vogă.

Deși are 50 de ani!!!, Jennifer Lopez se află în cea mai bună formă și are o siluetă de invidiat, pe care nu se teme să o pună în valoare. De aceea, alegerea unei cămăși tip crop top nu ne miră foarte tare, știind că este fana pantalonilor cu talie înaltă combinați cu diferite crop top-uri.

Mai mult, fashionistele din toată lumea aleg să propună ținute formate din pantaloni cu talie înaltă, extrem de lungi și pantofi cu toc înalt și platformă, așa că cine este JLO să le contrazică? Vedeta este în ton cu trend-urile, dar mai mult, știe mereu ce o avantajează, fiind minionă.

Dacă și ție îți place ținuta abordată, află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

 

Share

Asemănătoare