Shop the look: Kendall Jenner

iulia.statie
March 19, 2020
March 19, 2020

Kendall Jenner continuă să facă ravagii prin orice ținută propusă și putem înțelege de ce! Prin silueta sa impecabilă și outfit-urile perfecte pentru Instagram, aceasta propune look-uri studiate, incorporând piesele IT ale sezonului, dar totuși își păstrează acel je ne se quoi.

Shop the look: Kendall Jenner

Vedeta alege în principal ținute simple, ce pot fi abordate de orice, câștigând așa popularitatea publicului. De această dată, ea a mizat pe un set glittery, pantofi bijuterie și o geantă metalizată.

Pantofii creați de Amina Muaddi, designerul preferat al vedetelor, pot fi ușor introduși în ținute, dând aspectul de picior gol, prin transparența pe care o oferă. În trecut am văzut-o și pe Kim, sora modelului, alegând perechi de pantofi asemănători.

În ultima vreme am observat creșterea popularității seturilor, iar Kendall Jenner arată că și-a făcut temele! Setul verde, glitter, ales nu doar că poate să fie purtat la orice petrecere, ci este potrivit și pentru acest sezon. Mai mult, deși este clar că ținuta a fost studiată, modelul și-a dorit să păstreze aerul degajat, părând că nu s-a chinuit în ceea ce privește asortarea pieselor. Accentele metalice și-au făcut ușor loc în inimile noastre și continuă să fie văzute prin ținute.

Dacă și ție îți place ținuta abordată, află că o poți purta la un party stylish, dar și la orice brunch cu prietene. Apropo, nu uita să îți faci o poză pentru Instagram, căci dacă cineva știe cum să aleagă piese pentru social media, atunci Jenner este!

Află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

Share