Shop the look: Kendall Jenner

iulia.statie
April 9, 2020
April 9, 2020

Kendall Jenner este una dintre vedetele noastre preferate atunci când vine vorba despre ținutele propuse și este lesne de înțeles de ce. Modelul mereu are outfit-uri fresh, cu influențe vintage dar totuși îndreptate spre stilul adorat de influencerii din toată lumea.

Shop the look: Kendall Jenner

Iubitoare de animal print, pe Kendall o putem vedea destul de des în look-uri demne de o barbie girl, dar totuși simple, ce pot fi abordate de oricine. Jenner își face temele de fiecare dată atunci când vine vorba de trend-uri, iar în ultima vreme a fost adepta set-urilor, fiecare vedetă ce este expusă la lumea modei având câte unul în garderobă, încă de când Katie Holmes apărea într-o bustieră și un sutien pe străzile din New York.

Deși look-urile sale sunt atent studiate, modelul preferă să pară că niciodată nu se străduiește prea tare, având o lejeritate și o naturalețe demne de invidiat. La fel ca și celelalte prietene modele ale sale, ea este una dintre IT girl ale momentului, așa că niciodată nu se oprește din a ne uimi, devenind ușor un style icon prin ținutele sale jucăușe, vesele, senzuale, dar totuși, cu un aer de je ne se quoi.

De data aceasta, Kendall a ales un look de inspirație cowboy, pe care a avut grijă să îl completeze cu accesoriile potrivite. Set-ul roz, cu animal print, pare o alegere deja preferată de Jenner, iar geanta Jimmy Choo, pălăria și ciocatele sunt din aceleași tablou, demonstrând că modelul are mare grijă atunci când propune ceva nou.

Observăm aici o alegere riscantă, însă de efect, combinația dintre două animal print-uri, ce uneori poate să îl facă pe purtător să dea greș cu privire la o ținută, însă nu este cazul lui Kendall! Din nou, aceasta propune un look perfect pentru o petrecere, asigurându-se că fură toate privirile.

Dacă și ție îți place ținuta abordată, află că o poți purta la un party, sau de ce nu, într-o zonă rustică! Nu uita să faci o poză pentru social media, căci suntem sigure că o să obții admirația tuturor.

Află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

Share