Shop the look: Kendall Jenner

Verdict.ro
June 28, 2021
June 28, 2021

Kendall Jenner mereu a avut un stil vestimentar interesant, jucându-se cu liniile masculine și feminine, găsind o cale de mijloc pentru cele mai căutate tendințe. Aceasta reușește ușor să combine piesele moderne cu accesorii și creații retro, așa că nu este de mirare că este una dintre cele mai urmărite femei din industria modelling-ului, având mereu un vibe foarte cool.

Shop the look: Kendall Jenner

Cum Kendall Jenner a sărbătorit Paștele Catolic, aceasta ne-a oferit o ținută perfectă pentru sărbători, ținând cont că ne vom bucura de vreme bună foarte curând. Aceasta propune mereu look-uri ușor de interpretat și are o atitudine relaxată, deci nu ne miră că ultimele ei piese au fost la mare căutare, căci au și respectat anumite tendințe ce vor fi în vogă în următoarele luni.

Pe mulți i-a mirat alegerea sa, căci aceasta tinde spre detalii mult mai edgy, iar de data aceasta a mers spre o stilistică diafană, feminină. Pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa în Palm Springs, vedeta a optat pentru o rochie lungă, semnată Rodarte, cu un imprimeu floral. Chiar dacă acesta nu este tipul de ținută pe care o afișează în viața de zi cu zi, putem să spunem că îi stă extrem de bine!

Rochiile cu mâneci bufante se întorc în tendințe, ca răspuns al sensibilității în ținute, așa că o să vedem peste tot acest tip de piese. De asemenea, print-ul floral niciodată nu a ieșit din trend-uri, deci aceasta a ales foarte bine acest detaliu ce poate fi trecut ca fiind atemporal. Lungimea piesei principale este și ea o alegere potrivită, ținând cont de mediul în care s-a fotografiat, căci o rochie mini nu ar fi dat bine deloc aici.

Ochelarii cu un design vintage clar sunt semnătura vedetei, ce nu se desparte de aceste accesorii nostalgice. Apoi, avem încălțămintea aleasă. Propunerea lui Kendall Jenner este una extrem de bună, căci ar fi putut să meargă spre sandale fără toc, nude, pentru a da impresia de picior gol sau să nu poarte deloc pantofi, în schimb, ea a ales o pereche de ciocate ce se încadrează perfect în peisaj. În concluzie, vedeta ne-a oferit o ținută perfectă pentru această perioadă.

Dacă îți place ținuta perfectă pentru primăvară pe care Kendall Jenner a ales-o, află de unde poţi achiziţiona piesele purtate, cu un click pe imaginile de produs! Dacă vrei să știi cât a costat ținuta abordată de vedetă, atunci îți spunem noi: 2775! De asemenea, vedeta și-a achiziționat și ciocatele ce nu sunt disponibile online.

 

Share