Shop the look: Kendall Jenner

irina.letitia
December 12, 2019
December 12, 2019

Kendall Jenner a făcut ravagii cu această ținută și putem înțelege lesne de ce! Silueta impecabilă a modelului și piesele IT pe care le poartă au făcut din această apariție o adevărată sursă de inspirație pentru ținutele de party ale sezonului!

Shop the look: Kendall Jenner

Așadar, Kendall a reușit să impresioneze și de această dată, cu o ținută aparent simplă: o rochie mini tip furou și niște pantofi bijuterie!

Este adevărat, însă rochia David Koma (un brand foarte în vogă printre celebrități) are o culoare de bej perfect asortată pielii, iar accesorizarea cu strasuri argintii îi dă aerul sofisticat necesar uneori unei rochii tip furou.

Pantofii sunt și ei deosebiți. Acești ”Cinderella shoes” sunt piesa must have a sezonului și îi poartă Rihanna, Rosie Huntington Whiteley și sora lui Kendall, Kylie Jenner.

Dacă și ție îți place ținuta aleasă de model, o poți purta cu ușurință la un party stylish, chiar de sărbători! Află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

Share

Asemănătoare