Shop the look: Kim Kardashian

iulia.statie
December 10, 2020
December 10, 2020

În ultima perioadă, ținutele simpliste, asezonate cu un element spectaculos, au fost preferate de vedete. Pentru că pandemia a schimbat foarte mult stilul vestimentar, codul după care ne ghidăm acum este less is more, iar Kim Kardashian știe foarte bine acest lucru.

Shop the look: Kim Kardashian

Kim Kardashian cu siguranță a evoluat foarte mult în ultimii ani, acum având un stil vestimentar bine pus la punct. Pe la începutul carierei sale, aceasta era o tânără cu alegeri nesigure, aglomerând foarte tare ținutele, iar, cu timpul, a început ușor să se transforme într-o femeie cu alegeri cameleonice, purtând look-uri pline de glamour, sau incorporând trend-uri în outfit-uri perfecte pentru street style.

Aceasta este rareori prinsă pe picior greșit, asumându-și orice piesă pe care o poartă, ajungând la o maturitate stilistică de admirat. Ce ne place cel mai mult este faptul că are grijă să propună și ținute ușor de reinterpretat, iar fiecare apariție a sa are o senzualitate aparte, știind exact pe ce creație să se concentreze și compunând ușor în jurul ei look-uri de admirat.

De data aceasta, Kim Kardashian a prezentat o ținută perfectă pentru acest sezon. Cum piesele de piele sunt un subiect fierbinte în fiecare an atunci când temperaturile scad, ne place că a uitat de clasicul negru și a optat pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă, într-o nuanță de albastru. Maletele sunt și ele un must have, iar piesa într-o nuanță de nude a fost exact elementul potrivit pentru a oferi ținutei o ușoară senzualitate, datorită senzației de goliciune pe care o oferă această piesă mulată.

Maleta aleasă este chiar din marca SKIMS, ce îi aparține vedetei, așa că aceasta își promovează foarte bine brand-ul, purtând chiar ea piesele. Cum spuneam mai sus, Kim se concentrează pe o anumită creație, iar de data aceasta, pantofii bijuterie semnați Amina Muaddi ne-au cucerit. Văzuți la toate celebritățile, aceste piese nu au cum să nu te facă să ieși în evidență prin design-ul inedit.

Dacă îți place ținuta pe care Kim Kardashian a purtat-o, află de unde poţi achiziţiona piesele alese de ea, cu un click pe imaginile de produs!

Share