Shop the look - Kim Kardashian

irina.letitia
September 15, 2019
September 15, 2019

Trendul toamnei 2019, „men in black”, a impresionat-o şi pe Kim Kardashian, care a afişat zilele trecute un look demn de celebra peliculă. Vedeta este din nou protagonista rubricii „Shop the look”, aşa că te poţi inspira şi tu din ţinuta ei şi chiar să o achiziţionezi!

Shop the look – Kim Kardashian

 

Kim Kardashian este o adevărată maestră în interpretarea şi mai ales promovarea unor tendinţe. Stilul său vestimentar a evoluat constant în ultimii ani, însă în trecutul recent şi în prezent, vedeta  continuă să ne surprindă cu alegerile stilistice pe care le face, nu doar foarte actuale şi cool, ci şi foarte potrivite siluetei şi personalităţii sale.

Una din cele mai recente apariţii ale sale a făcut ravagii pe internet şi trebuie să recunoaştem că este una foarte reuşită! Kim a ales un look all-black, cu piese vestimentare cu textură de piele de crocodil sau chiar din acest material.

Pantalonii din piele, cu talie înaltă şi largi pe picior au fost completaţi de un top mulat, cu aspect similar, iar geanta mini Hermes Kelly întregeşte outfit-ul în aceeaşi notă.

Coafura nu este nici ea deloc întâmplătoare. Kim se joacă în mod constant cu lungimea părului său, iar pentru acest look, vedeta a recurs la un păr lung (ea fiind tunsă bob), întins perfect şi foarte lucios, creând un efect de continuitate cu întreaga ţinută.

Dacă te-a cucerit acest look, află de unde poţi cumpăra piesele purtate de Kim, dar şi variante similare, cu un preţ abordabil!

Share

Asemănătoare