Shop the look - Loredana

Verdict.ro
September 25, 2017
September 25, 2017

Loredana Groza este o artistă cunoscută pentru stilul vestimentar nonconformist. Tinutele sale de scenă sunt impresionante, opulente, dar și celelalte apariții ale vedetei se situează în același registru. Piese cu personalitate, adesea puternic colorate și o accesorizare de impact!

Tinuta de față nu face excepție și propune un look actual, o cromatică efervescentă și linii care o avantajează pe cântăreață, punându-i în valoare silueta.

Rochia midi multi-coloră, cu o broderie minuțioasă de mărgele, este o adevărată piesă de rezistență, completată de o pereche de pantofi chiar mai spectaculoși.

Modelul Gucci Queercore, într-o nuanță de bleu metalizat, cu tocul roșu accesorizat cu o bijuterie argintie, reprezintă o adevărată declarație de stil, demnă de o fashionistă împătimită.

Vrei să porți și tu o ținută ca a Loredanei? Poți achiziționa chiar piesele alese de vedetă sau poți recrea look-ul, cu item-uri similare. Chiar dacă să înlocuiești pantofii Gucci este o adevărată provocare, poți găsi modele ce urmează aceeași linie stilistică! Iată propunerile noastre!

Share