Shop the look - Meghan Markle

irina.letitia
October 31, 2018
October 31, 2018

Ultimele două săptămâni au fost dominate de aparițiile Ducesei de Sussex din timpul vizitelor oficiale întreprinse în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji. Tinutele ducesei au fost admirate, lăudate și subiect de discuție timp de 16 zile, fiecare apariție fiind gândită astfel încât să creeze și mai multă rumoare. De la rochiile midi, strâmte, ce lăsau să se întrevadă subtil burtica de gravidă, până la ținutele sport casual, Meghan a fost în centrul atenției.

Am ales pentru tine una din ținutele purtate de Meghan la plecarea din Australia, un oufit care este la fel de potrivit acum și la noi ( majoritatea ținutelor alese au fost estivale). Ducesa a purtat o rochie midi, cu talia accentuată de un cordon asortat, în nuanța magenta, căreia i-a accesorizat o pereche de pantofi cu toc înalt și baretă în jurul glenzei și o geantă cu lanț metalic, ambele într-o nuanță caldă de nude.

Dacă ți-a plăcut ținuta ducesei, atunci iată de unde o poți cumpăra și tu! Vei găsi aceleași piese, dar și variante similare, care vor construi un look asemănător! Click pe pozele de produs!

Share

Asemănătoare