Shop the look - Meghan Markle

irina.letitia
March 23, 2018
March 23, 2018

Meghan Markle, logodnica prințului Harry, este noul centru al atenției când vine vorba despre modă! Actrița fură toate privirile cu ținutele sale impecabile, care deși respectă protocolul regal, reușesc să fie elegante, feminine și actuale. Desigur, silueta impecabilă o ajută pe aceasta să strălucească, indiferent de alegerile vestimentare pe care le face!

Cea mai recentă apariție, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord, la brațul logodnicului său, o arată pe Meghan într-o ținută clasică, simplă și extrem de stilată: un mix de nuanțe neutre, potențate de o fustă verde smarald.

Stylingul ales de vedetă este cu adevărat inspirat, întrucât mixează atât branduri englezești, cât și canadiene și americane, sugerând originea actriței, dar și viitorul său în calitate de soție a prințului Marii Britanii: pantofii Jimmy Choo, fusta Greta Constantine (brand canadian), geanta Charlotte Elizabeth (brand englezesc).

Dacă îți dorești un look precum cel purtat de Meghan Markle, iată de unde poți achiziționa piesele alese de aceasta! Ca de obicei, ai la îndemână și variante similare! Click pe pozele de produs pentru a începe shopping-ul!


Share

Asemănătoare