Shop the look: Meghan Markle

irina.letitia
October 24, 2019
October 24, 2019

Ducesa de Sussex își confirmă cu fiecare apariție statutul de ”fashion icon”. Tinutele sale ireproșabile sunt o adevărată inspirație pentru marele public, iar outfit-ul ales zilele trecute la summit-ul ”One Young World” a făcut adevărate ravagii!

Shop the look: Meghan Markle

Meghan Markle face o declarație de stil cu rochia mov pe care a ales să o poarte la evenimentul ce a avut loc zilele trecute, unde a participat pentru a treia oară, dar întâia dată în calitate de membru al Casei Regale Britanice și vice-președinte al organizației Queen’s Commonwealth Trust.

Meghan a purtat o rochie midi mov, în valoare de doar 138 de dolari și o pereche de pantofi cu toc, Manolo Blahnik, ce costă aproape 700 de dolari.

Nu este prima dată când ducesa poartă această rochie! La începutul acestui an, pe când era însărcinată cu fiul său, ducesa a ales aceeași piesă, într-o combinație cromatică de efect, alături de un mantou roșu aprins.

De această dată, Meghan Markle a ales un mix cromatic la fel de interesant, însă mai temperat, potrivind rochia mov intens cu pantofi bleumarin.

Dacă te-a cucerit și pe tine ținuta ducesei, iată de unde o poți cumpăra! Ca de obicei, ți-am pregătit și variante similare ce vor construi un look aproape identic!

Share

Asemănătoare