Shop the look: Meghan Markle

irina.letitia
January 7, 2020
January 7, 2020

Prima apariţie oficială a anului din partea ducesei de Sussex aduce cu sine şi prima ţinută cu care Meghan impresionează audienţa în 2020. Ducesa a purtat un look ton pe ton, în nuanţe maronii şi a cucerit publicul instantaneu! Iată de unde poţi cumpăra şi tu piesele purtate de ea!

Shop the look: Meghan Markle

După o absentă controversată în timpul sărbătorilor de iarnă, Meghan Markle revine în atenţia noastră şi o face aşa cum ne-a obişnuit, arătând impecabil!

Reveniţi din vacanţa de iarnă petrecută în Canada, ducele şi ducesa de Sussex au participat astăzi la primul eveniment oficial al anului.  Cei doi au vizitat oficialităţile canadiene de la Londra, unde au şi-au exprimat încântarea pentru zonele vizitate.

Meghan nu ne-a dezamăgit şi a purtat o altă ţinută care are toate şansele să devină o sursă de inspiraţie pentru garderobele personale.

Ducesa a purtat o fustă midi din satin şi o maletă pe gât asortată, alături de pantofi din catifea în aceeaşi nuanţă maro – cognac. Deasupra, Meghan a ales un palton midi bej.

Dacă îţi place outfit-ul purtat de Meghan Markle, află de unde poţi achiziţiona piesele purtate de ea, cu un click pe imaginile de produs!


Share

Asemănătoare