Shop the look: Meghan Markle

irina.letitia
March 13, 2020
March 13, 2020

A fost una din cele mai apreciate ținute ale Ducesei de Sussex și va rămâne cel mai probabil în lista celor mai reușite apariții. Meghan Markle a purtat o rochie stil capă în ultimele zile petrecute în calitate de membru senior al casei regale, onorând invitația la festivalul de muzică Mountbatten.

Shop the look: Meghan Markle

Meghan Markle a strălucit în ultima săptămână, cu ținutele alese pentru aparițiile publice.

Ducesa și-a luat ”rămas bun” de la obligațiile oficiale, având în vedere că începând cu 31 martie ducii nu vor mai fi seniori ai casei regale britanice. Ca de obicei, Meghan a apelat la ținute pentru a-și transmite mesajul.

Intr-una din aparițiile sale, ducesa a ales o ținută într-o nuanță puternică de roșu, asortată uniformei de gală a soţului său. O veritabilă „lady in red”, la braţul prinţului Harry, Meghan a purtat o rochie lungă, stil capă, cu o crăpătură pe lateral. Ducesa a ales accesorii în aceeaşi culoare: pantofi stiletto roşii, de la Stuart Weitzman şi o poşetă elegăntă din satin, de la Manolo Blahnik.

Dacă vrei şi tu să porţi acelaşi look, dă click pe imaginile de produs pentru a afla cât costă şi de unde să le cumperi!

 

Share