Shop the look: Perrie Edwards şi Jade Thirlwall

irina.letitia
November 25, 2019
November 25, 2019

Perrie Edwards şi Jade Thirlwall sunt două dintre componentele trupei britanice „Little mix”. Artistele au păşit pe covorul roşu al premiilor The BBC Radio 1’s Teen Awards 2019, în ţinute all black, perfect adaptate tendinţelor actuale.  Iată de unde poţi achiziţiona cele două outfit-uri!

Shop the look: Perrie Edwards şi Jade Thirlwall

Little Mix este o trupă de fete din Marea Britanie, care a cunoscut celebritatea în 2011, ca urmare a participării la celebrul show  The X Factor. Perrie Edwards şi Jade Thirlwall sunt două din membrele trupei formată din 4 cântăreţe şi au participat împreună duminică seară la BBC Radio 1’s Teen Awards 2019.

Jade Thirlwall a arătat exemplar în ţinuta sa, o piesă inedită ce aparţine brandului românesc Seen Users. Vedeta a atras atenţia cu outfit-ul său surprinzător, o jachetă – rochie asmietrică, pe care a purtat-o cu o pereche de sandale sabot negre.

Colega ei, Perrie Edwars, a ales şi ea o piesă de efect, o rochie mini neagră, accesorizată cu cristale, stil pe care îl regăsim oglindit şi în încălţămintea aleasă.

Dacă ţi-au plăcut şi ţie ţinutele celor două artiste, află de unde le poţi achiziţiona, cu un click pe imaginile de produs!

Share

Asemănătoare