Shop the look: Rihanna

irina.letitia
February 14, 2020
February 14, 2020

Rihanna ne-a impresionat săptămâna trecută cu un look pe cât de ”flashy”, pe atât de reușit. Cântăreața, devenită antreprenor și director de creație al propriului brand de haine, Fenty Maison, a purtat o ținută ce îi aparține, la deschiderea pop up shop-ului său din New York! Iată cum poți să porți și tu același look!

Shop the look: Rihanna

Rihanna se înscrie în rândul vedetelor care transformă orice apariție într-un exemplu. Indiferent că este vorba despre ținute de zi, despre outfit-uri sport, despre rochii de gală, ce poartă Rihanna devine must have. Este probabil și motivul pentru care artista a decis anul trecut să își lanseze propriul brand de haine, de lux, Fenty Maison.

In urmă cu o săptămână, la începutul NY Fashion Week, Rihanna a inaugurat magazinul temporar Fenty, din cadrul celebrului retailer Bergdof Goodman. Cu această ocazie, Rihanna a purtat o ținută integrală Fenty, cele mai noi piese adăugate colecției sale.

Rochia tricotată mini, portocalie, a fost purtată cu o parka supradimensionată, în aceeași culoare și cu o pereche de cizme stiletto, metalizate. Valoarea ținutei se ridică la aproape 4000 de dolari, iar bijuteriile pe care le poartă valoarea aproximativ 40 000 de dolari!

Iată de unde poți cumpără ținuta Rihannei, dar și piese similare!

 

Share