Shop the look: Rita Ora

iulia.statie
June 21, 2020
June 21, 2020

Rita Ora confirmă iarăși că este regina indubitabilă a mix-urilor cu atitudine. Deși la bază cântăreața preferă look-urile casual, colorate, aceasta reușește cu succes să combine piese din diferite stiluri pentru a prezenta mereu ținute fresh, inedite pentru scena internațională.

Shop the look: Rita Ora

Rita Ora este o prezență explozivă, adepta pieselor casual chic, moderne, iar din când în când adoptă și ținute extrem de senzuale, cu detalii fanteziste sau materiale transparente. Adoratoare de accesorii cât mai mari, trend-ul bling bling îi vine mânușă acestei artiste cameleonice, ce în esență nu are un stil extrem de complicat, însă, atenția la detalii o scoate din anonimat.

Vedeta nu se teme niciodată de riscuri și a demonstrat acest lucru de-a lungul carierei sale, jonglând cu piesele sport dar și cu ținutele extravagante pregătite pentru scenă sau diferite evenimente, reușind deseori să bucure sau să șocheze fanii.

De data aceasta, artista a ales un look colorat, fiind adepta pieselor în nuanțe tari sau pastel, mixând o fustă din satin, roz bonbon cu un tank top ce avea detalii ce semănau cu jartierele. Nu ne este de mirare alegerea acesteia, căci Rita dezvăluie că este atentă la trend-uri, fustele de acest gen fiind la mare căutare de un an încoace, iar prin top și-a pus în valoare stilul personal, unul sport, dar extrem de senzual, prin diferitele detalii alese.

Când vine vorba de accesorii, pentru Rita more is more, așa că aceasta nu s-a abținut din a combina o varietate de coliere, brățări și o pereche de cercei, toate aurii, pentru a păstra aceeași linie la bijuterii. Ce este de apreciat este faptul că a ales să nu poarte încălțări, aceasta fiind la o petrecere outdoors, dezvăluindu-și stilul libertin.

Dacă și ție îți place stilul Ritei, află că îi poți purta ținuta oriunde, alegând o pereche de sandale joase sau flip flops. Dacă și tu ai o personalitate explozivă, nu te teme în a renunța la încălțăminte atunci când petreci afară, căci această alegere este una statement și extrem de confortabilă!

Află de unde poți achiziționa piesele, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziție și piese asemănătoare, la un preț abordabil, menite să construiască aceeași idee stilistică!

Share