Shop the look: Rosie Huntington-Whiteley

irina.letitia
November 17, 2019
November 17, 2019

Rosie Huntington-Whiteley ne oferă o altă mostră perfectă de stil, cu una din cele mai recente ţinute pe care le-a purtat! Dacă te-a cucerit şi pe tine stilul său, iată de unde poţi cumpăra întregul look!

Shop the look: Rosie Huntington-Whiteley

Modelul Rosie Huntington-Whiteley s-a remarcat în ultimul an ca un exemplu de stil. Deşi întotdeauna s-a îmbrăcat foarte interesant, în ultima perioadă Rosie s-a detaşat ca reper vestimentar, alegând un stil marcat de piese IT ale momentului, dar într-o linie foarte simplă şi curată, rezultând mereu un look impecabil.

Rosie adoră body-urile de la Zara, pe care le are în toate culorile şi variantele, poşetele Bottega Veneta şi sandalele cu vârful pătrat.

De această dată, Rosie a purtat un look de zi compus din câteva piese esenţiale în orice garderobă: o pereche de colanţi negri, un body mulat, negru şi o pereche de sandale cu barete, tot negre. Geanta Bottega Veneta este un model inedit şi foarte „IN”, iar jacheta galbenă transformă total look-ul all black.

Alături de piesele pe care modelul le poartă, ţi-am pregătit şi câteva variante similare, cu ajutorul cărora poţi construi un look similar!

Poţi înlocui foarte simplu sandalele cu o pereche de botine sau de bocanci, pentru o ţinută mai potrivită prognozei meteo de la noi.

Share