Shop the look: Rosie Huntington - Whiteley

irina.letitia
December 20, 2019
December 20, 2019

Rosie Huntington – Whiteley este unul din fashion icon-urile momentului, iar ţinutele sale sunt o reală sursă de inspiraţie pentru cele cu un stil vestimentar clean, actual şi sexy. Ea este protagonista rubricii „Shop the look!”, iar tu poţi purta exact aceeaşi ţinută aleasă de Rosie.

Shop the look: Rosie Huntington – Whiteley

Modelul are o adevărată pasiune pentru unul din brandurile IT ale momentului: Bottega Veneta. Rosie poartă toate piesele care au devenit adevărate must have-uri în ultimul sezon, iar ţinuta de faţă vine să confirme un alt trend nou-nouţ: hainele în culoarea ciocolatei.

Aşadar, Rosie de alătură vedetelor care au decretat că în acest sezon, maro-ul clasic, închis, revine în tendinţe, după o lungă absentă. Kim Kardashian şi Kylie Jenner au purtat şi ele ţinute uni, în această nuanţă, iar piesele alese de Rosie se aliniază celei mai noi tendinţe cromatice ale iernii 2019-2020.

Dacă şi ţie îţi place ţinuta purtată de Rosie Huntington-Whiteley, atunci află de unde poţi achiziţiona outfit-ul, cu un click pe imaginile de produs! Ca întotdeauna, îţi propunem şi o variantă similară de ţinută, compusă din piese cu un preţ abordabil!

 

 

Share