Shop the look: Selena Gomez

irina.letitia
November 9, 2019
November 9, 2019

Selena Gomez este din nou în centrul atenţiei, graţie revenirii sale puternice pe scena muzicii internaţionale. Artista se bucură din plin de atenţia mediei, iar apariţiile sale recente îţi pot servi drept inspiraţie pentru propriile ţinute!

Shop the look: Selena Gomez

 

Selena Gomez se numără printre cele  mai urmărite vedete de pe Instagram, are o carieră muzicală impresionantă şi şi-a revenit spectaculos după problemele de sănătate din ultimii ani. Cântăreaţa este în formă perfectă, iar acest lucru se vede şi din apariţiile sale.

După ce a lansat de curând două melodii noi, care se bucură de un real succes, Selena a reluat apariţiile publice de promovare ale acestora, fiind prezentă la diverse emisiuni tv.

Recent, Selena a fost surprinsă în New York,  purtând o ţinută pe cât de simplă, pe atât de reuşită. Cântăreaţa a ales o rochie animal print, cu cel mai în vogă imprimeu din această categorie: tigrul. Rochia midi, cu un decolteu pătrat a fost completată de două accesorii neutre: o pereche de cizme negre, din piele întoarsă şi o geantă de dimensiuni medii, pe umăr, nude.

Tinuta sa este compusă din piese atemporale, însă alegerea imprimeului, unul din favoritele acestui sezon, o face şi foarte actuală.

Dacă şi ţie îţi place look-ul Selenei, iată de unde poţi achiziţiona piesele purtate de cântăreaţă!

Share