Shop the look: Sofia Richie

irina.letitia
January 22, 2020
January 22, 2020

Sofia Richie, fiica lui Lionel Richie şi iubita lui Scott Disick, este din ce în ce mai prezentă în atenţia mediei şi asta se datorează şi stilului său vestimentar. Young, fresh, cu accente sexy, Sofia reuşeşte prin apariţiile sale să impresioneze şi să creeze ţinute inspiraţionale.

Shop the look: Sofia Richie

Sofia se aliniază treptat altor nume de vedete celebre din generaţia tânără care a cucerit peisajul modei, prin ţinutele sale. Alături de surorile Kardashian, Hailey Baldwin şau Rosie Huntington Whiteley, Sofia devine încet, încet, un fashion icon.

De această dată, ea a purtat un look pe cât de simplu, pe atât de reuşit şi actual. O pereche de pantaloni stil colanţi, o maletă neon, cu un imprimeu psihedelic şi un sacou de piele, foarte cool, alături de nişte sandale snakeskin cu toc ameţitor.

Dacă piesele enumerate nu ne convinseseră, Sofia a adăugat şi geanta must have a momentului, plicul „The Pouch” de la Bottega Veneta.

Poţi purta şi tu acelaşi look, iar cu un click pe imaginile de produs, vei afla de unde le poţi achiziţiona! Nu rata nici produsele similare, menită să construiască o ţinută aproape identică!

Share