Shop the look - Veronica Pașcu

Verdict.ro
September 13, 2017
September 13, 2017

Se știe că accesoriile statement pot transforma chiar și cel mai banal outfit într-unul spectaculos! O geantă statement și o pereche de pantofi în tendințe sunt ingredientele pe care a mizat Veronica Pașcu pentru a construi o ținută de zi casual, aparent extrem de simplă, dar foarte bine gândită și controlată până la cele mai mici detalii!

Geanta Louis Vuitton Speedy este un clasic ce a revenit puternic în tendințe, fiind de această dată reinterpretată într-o colecție capsulă realizată în colaborare cu artistul Jeff Koons, denumită ”The Masters”, care aduce tribut marilor pictori Da Vinci, Tizian, Rubens, Fragonard și Van gogh.

Pentru că poșeta în sine este o piesă, Veronica a lăsat restul ținutei într-o zonă neutră: o pereche de jeanși lejeri, purtați suflecați, un top simplu, într-o nuanță pastel și o pereche de balerini cu vârful ascuțit, nude.

Un look actual, relaxat și simplu de recreat. Dacă îți place ținuta, iată de unde poți achiziționa și tu piesele alese de Veronica, precum și variante similare!

Share