Shop the look: Victoria Beckham

irina.letitia
October 18, 2019
October 18, 2019

Victoria Beckham nu se dezice de statutul de fashion icon şi ne arată cum putem să compunem o ţinută de toamnă reuşită şi stilată, profitând de culorile sezonului!

Shop the look: Victoria Beckham

Dacă şi tu ai mici dileme legate de tranziţia dintre anotimpuri şi adaptarea la hainele de sezon, exemplul oferit de Victoria Beckham este ideal pentru o ţinută de zi de toamnă, în tendinţe!

Cromatica aleasă de designer este într-o armonie perfectă, piesele integrându-se frumos într-un outfit ce poate fi purtat atât la birou, cât şi în orice alt context de zi.

Pantalonii bej, cu talie înaltă şi sacoul în carouri sunt piesele neutre ale ţinutei, potenţate de puloverul bleu şi de pantofii galbeni din satin. Alegerea puloverului este alternativa ideală pentru această perioadă a anului, fiind un bun înlocuitor pentru o cămaşă elegantă sau un t-shirt, piese pe care le purtam când temperaturile erau mai prietenoase.

Dacă îţi place acest look, află de unde îl poţi achiziţiona şi tu, cu un click pe imaginile de produs! Ai la dispoziţie şi produse similare, la preţuri accesibile, ce vor construi un look în acelaşi stil!

 

Share