Shop the look: Zendaya

irina.letitia
December 3, 2019
December 3, 2019

Zendaya se află pe culmile succesului, lucru confirmat şi de revista GQ, ediţia australiană, care tocmai ce a numit-o „Femeia anului”. Prezentă la ceremonia de la Sydney, Zendaya a impresionat cu ţinuta ei all-white şi este astăzi protagonista rubricii „Shop the look”.

Shop the look: Zendaya

La doar 23 de ani, Zendaya este una din cele mai apreciate artiste ale momentului. Un adevărat model pentru noua generaţie, actriţa care cochetează cu designul vestimentar – are o colaborare de succes cu Tommy Hilfiger – face dovada unui stil demn de invidiat, cu fiecare apariţie a sa.

Pentru ceremonia de premiere GQ, Zendaya a ales o ţinută intrigantă, compusă dintr-un deux pieces alb. Sacoul cropped şi fusta lungă, pe corp, cu decupaje în zona taliei, i-au venit ca turnate. Pantofii stiletto albi, foarte înalţi, au completat perfect ţinuta.

Dacă eşti adepta ţinutelor simple, elegante, Zendaya îţi oferă un exemplu ideal despre cum poţi schimba eternul negru, pe un outfit alb, o schimbare fresh şi la fel de preţioasă.

Poţi purta şi tu o ţinută identică cu cea a actriţei, cu doar un click pe imaginile de produs poţi afla de unde să le cumperi!

 

 

Share

Asemănătoare