Shop the look: Zendaya

Verdict.ro
May 20, 2021
May 20, 2021

Zendaya a intrat de mult timp în atenția publicului ca fiind un style icon și o personalitate spumoasă pe social media, fără a mai spune de talentul ei în ceea ce privește actoria. Jonglând cu abordări vestimentare îndrăznețe dar și cu ținute clasice, cu o linie curată, Zendaya s-a remarcat de departe ca având un stil extrem de interesant.

Shop the look: Zendaya

Ce este cel mai interesant la această vedetă este faptul că în stilul vestimentar, dar și în rolurile sale, este cameleonică, remarcându-se atât look-urile ei de inspirație tomboy, dar și transformârile în femme fatale, stăpânind extrem de bine piesele puternice.

Zendaya este o apariție spumoasă oriunde ar merge, iar ținutele sale au fost reinterpretate și adorate de noua generație, dar și personalitatea ei, talentul, cât și look-urile de beauty alese. Fiind una dintre IT girls ale momentului, este absolut normal ca fiecare look pe care îl prezintă să fie atent studiat și discutat, dar aceasta a demonstrat de-a lungul anilor că urcă pe culmile succesului atunci când vine vorba despre stilul vestimentar, dar și despre cariera ei.

La Critics Awards 2020, am putut vedea rochii vaporoase dar și alegeri extrem de îndrăznețe, iar Zendaya s-a integrat în această categorie din urmă. Aceasta a apărut purtând un top metalizat, dintr-un material deloc maleabil, ce a atras toate privire, mai ales că Tom Ford s-a întrecut atunci când a venit vorba de această creație. Pentru fustă, actrița a ales o fustă în aceeași nuanță cu top-ul, semnată Tom Ford, într-un stil vaporos și cu un decupaj discret la spate. Și nu s-a oprit aici. Zendaya a devenit cunoscută prin faptul că a lucrat la o producție Disney, așa că look-ul său de beauty și coafura box braids ne-a dus cu gândul la o Jasmine modernă, puțin edgy și cu accente piperate.

Dacă îți place această ținută extravagantă, află că poți să aflii de unde poți cumpăra piesele cu doar un click pe imaginile de produs!

 

Share