Andreea Marin - Shop The Look

Verdict.ro
August 24, 2017
August 24, 2017

Unul dintre item-urile cu cel mai mare succes la publicul din România, rochia-sacou a fost reinterpretată în cele mai neașteptate moduri. Și, deși nu pare genul de femeie care să îmbrace o astfel de piesă, iată că și Andreea Marin s-a afișat îmbrăcată așa, la un moment dat. O apariție îndrăzneață, am putea spune, având în vedere că rochia are un model asimetric și este destul de scurtă, așa cum puține femei au curaj să poarte! Însă Andreea a avut curaj, a purat-o chiar cu pantofi cu tocuri înalte, și bine a făcut! Cele care iubesc acest item au un motiv de bucurie, întrucât rochia-sacou rămâne o opțiune și în sezonul următor. Dacă ai una în dulap e foarte bine, dacă încă nu ai, e momentul să-ți achiziționezi. Îți place look-ul afișat de Andreea Marin? Noi îți spunem cum îl poți reconstrui! Trebuie doar să dai click pe fiecare fotografie în parte, ca sa vezi de unde poți achiziționa item-urile.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !