Ileana Badiu - Shop The Look

Verdict.ro
December 14, 2017
December 14, 2017

Un sacou care nu este sacou, ci o rochie care nu este o rochie. O haină în care în mod sigur nu vei trece niciodată neobservată. Auriul de la încălțăminte și clutch este un accent perfect ales și plasat în ecuația vestimentară – spune stilistul Verdict.ro despre look-ul afișat de Ileana Badiu. O rochie-sacou ce necesită mare atenție la accesorizare, însă vedeta a intuit foarte bine ce să aleagă în materie de geantă și pantofi. De câteva sezoane, rochiile tip blazer sunt în tendințe și continuă să fie reinterpretate de către designeri, modelul din imagine, cu franjuri și paiete, fiind unul extrem de îndrăzneț. Îți place look-ul Ilenei Badiu? Noi îți spunem cum îl poți recontrui! Dacă te pregătești pentru petrecerile de la sfârșitul anului, nu ocoli acest gen de rochie-sacou. Este în tendințe și, în funcție de croială sau de lungime, poate avantaja orice tip de siluetă.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !