Shop the look - Sânziana Negru

Verdict.ro
August 28, 2017
August 28, 2017

Rochia stil lenjerie rămâne în continuare o opțiune perfect actuală pentru ținutele de seară, care emană un aer relaxat, dar și o doză consistentă de sex appeal. Dacă adaugi și ingredientul surprinză, o nuantă perfectă de roșu, atunci poți garanta o apariție de neuitat!

Sânziana Negru a mizat pe această rețetă de succes, purtând o rochie lungă stil furou, într-o nuanță perfect aleasă pentru a-i complimenta tenul și culoarea părului, dând astfel naștere unui look pe cât de simplu, pe atât de reușit.

Cum poți recrea ținuta aleasă de Sânziana? Nimic mai simplu! Alege rochie cu barete extrem de subțiri și un croi lejer pe corp și menține accesorizarea în aceeași notă elegantă, dar simplă. Un clutch metalic, strălucitor și câteva bijuterii discrete, care să lase în continuare rochia să strălucească.

Iată de unde poți achiziționa și tu item-urile alese de Sânziana, dar și variante similare ale pieselor purtate! Dă un click pe fiecare fotografie pentru a vedea de unde le poți cumpăra!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !