SHOP THE LOOK - ALINA EREMIA

Irina Pana
February 12, 2018
February 12, 2018

Alina Eremia afisează întotdeauna outfit-uri foarte stylish! Vedeta experimentează si are curajul să îmbrace haine din diferite stiluri vestimentare. Astfel, putem spune că nu o reprezintă o anumită zonă stilistică, încadrându-se în stilul eclectic, jonglând și mixând diferite stiluri pe tot parcursul evoluției sale din showbiz. Outfit este unul deosebit, iar piesa de rezistență a acestuia sunt blugii, cu șiragurile de perle aplicate pe toată lungimea piciorului.

Întregul look al artistei este o creație a designer-ului de modă Cristina Săvulescu, care este compus din această frumoasă și spectaculoasă pereche de blugi și dintr-o cămașă classy, cu influențe vintage, dar modernă.  Detaliile cămășii, care are mânecile bufante și buzunare aplicate pe piept, plus manșetele ce oferă o eleganță și un rafinament remarcabil, completează de minune întreaga apariție!

Ținuta îi vine minunat Alinei și o reprezintă în totalitate, iar sandalele cu barete subțiri îi conferă suplețe piciorului, efect pe care orice femeie îl dorește. Nouă ne place ținuta Alinei și vă recomandăm câteva articole similare pentru a construi un look asemănător!

Vă place outfit-ul afișat de Alina Eremia?

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !