Shop the look - Andreea Bănică

Verdict.ro
November 23, 2017
November 23, 2017

Andreea Bănică iubește culorile și asta se vede în majoritatea aparițiilor sale. Un stil sexy, cu elemente ”flashy”, demne de o vedetă pop, o caracterizează pe cântăreață, care nu ezită să își pună în evidentă silueta impecabilă

Pentru că este un sezon al culorilor, dar și al inspirației retro a anilor 80, Andreea a optat de această dată pentru un look puternic, cromatic. Rochia mini, verde cu imprimeu floral, este completată de botinele vedetă ale sezonului, botinele șosetă – un adevărat must have în garderoba oricărei pasionate de modă.

Iți place outfit-ul Andreei? Il poți purta și tu, foarte simplu. Iată de unde sunt piesele alese de vedetă, pe care le poți achiziționa și tu. Ti-am pregătit și variante similare, dar care mizează pe aceeași direcție stilistică!

Dă un click pe pozele de produs și spor la cumpărături!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !