Shop the look - Delia

Verdict.ro
December 10, 2017
December 10, 2017

Se poartă hainele sport, reinterpretate, iar un trening din catifea, cu broderie florală, poate fi ținuta perfectă pentru tine, dacă ești adepta unui stil relaxat și nonconformist.

Delia este cunoscută pentru mixurile vestimentare eclectice, iar originalitatea sa se traduce în ținute cool, cu influențe sport și glam, dar și cu o doză asumată de umor.

Outfitul purtat de cântăreață este cu siguranță unul îndrăzneț, dar perfect valabil pentru tendințele modei actuale. Compleul sport cu imprimeu floral, geaca cu puf supradimensionată, bocancii cu pene și borseta Gucci sunt ingredientele unei ținute sport, relaxate, dar total atipice.

Poți purta și tu look-ul Deliei, întocmai sau cu piese similare! Iată de unde sunt hainele pe care le-a ales vedeta!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !