Shop the look - Giulia

Verdict.ro
November 29, 2017
November 29, 2017

Suntem în perioada de grație a roșului, care a dominat moda anului 2017, iar acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă, își sărbătorește triumfător supremația.

Prezentă la un eveniment unde dress code-ul impunea prezența unei doze binevenite de roșu, Giulia a ales un look femin, elegant, cu alură retro: O rochie midi, roșie, în franjuri, alături de pantofi stiletto roșu cu auriu și un clutch metalic, auriu. O ținută ce nu putea trece neremarcată și un exemplu perfect de outfit pentru evenimentele de la sfârșitul anului.

Dacă îți place apariția cântăreței, poți recrea și tu look-ul extrem de simplu. Iată de unde poți achiziționa piesele purtate de Giulia, dar și variante asemănătoare, care vor reda același stil ales de vedetă!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !