SHOP THE LOOK - ILINCA VANDICI

Verdict.ro
January 11, 2018
January 11, 2018

Ilinca Vandici este de-a dreptul fermecătoare în această ținută!  Fusta lungă cu talia înaltă, paietele, ia, mânecile clopot și aplicațiile din perle și dantelă, îi conferă Ilincăi o apariție de senzație. Despre ie…numai de bine! Această reinterpretare a camașii tradiționale românești este, probabil, una dintre cele mai reușite, iar combinația dintre cele două piese vestimentare a rezultat un look foarte interesant. Prezentatoarea TV a purtat această ținută în finala emisiunii pe care o moderează (Bravo, ai stil!), iar outfit-ul  rezultat a fost unul demn de o gală.

Ilinca poartă, în acest outfit, creații ale tinerilor designeri din România, iar acest lucru este de apreciat. Dacă și tie îți place ținuta afișată de Ilinca, vezi cum ai putea să reinterpretezi acest look.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !