Shop the look - Lidia Buble

Verdict.ro
November 5, 2017
November 5, 2017

Asimetrii, un imprimeu interesant și o accesorizare contrastantă pentru un efect vizual intens. Lidiei Buble îi place să se joace cu moda, iar la fiecare apariție pare că încearcă un alt stil. De data aceasta, cântăreața a ales un look mai cuminte ca de obicei, însă potențat de miciile detalii plasate strategic, care îi oferă un aer rock-chic: rochia asimetrică, petrecută, cu decolteu adânc în V, jocul de culori negru, auriu, roșu, alături de imprimeul cu stele, de pe jumătatea rochiei, țintele de pe geantă și sandale și desigur, machiajul.

Iți place și ție outfitul purtat de Lidia Buble? Il poți recrea extrem de simplu, întrucât îți arătăm de unde poți cumpără hainele pe care ea le poartă! Iți recomandăm și câteva item-uri similare, pentru o ținută în același ton cu al vedetei! Incepe acum cumpărăturile, cu un click pe pozele de mai jos!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !