Shop the look - Alina Eremia

Verdict.ro
July 27, 2017
July 27, 2017

Alina Eremia experimentează cu stilurile vestimentare, iar ținuta de față are o doză de actualitate, necesară unei apariții cool & young. Deux piece-ul compus din bustiera și pantalonii de satin, completați de geaca din denim și de sneakerșii albi construiesc o apariție cu influențe R&B, potrivită unei ieșiri în oraș, în care vrei să mixezi confortul cu stilul.

Top-ul stil bustieră este perfect pentru sezonul estival, iar cea mai bună completare pentru el este o pereche de pantaloni cu talie înaltă, cum sunt și cei purtați de Alina. Sigur, o variantă la fel de potrivită este și o fustă cu talie înaltă, însă pantalonii asortați oferă un aer relaxat întregului ansamblu, completat și de accesorizarea corespunzătoare.

Vrei să încerci și tu o ținută ca cea aleasă de Alina Eremia? Iată de unde poți achiziționa piesele purtate de cântăreață, dar și variante similare ale look-ului său.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !