Shop the look - Ana Morodan

Verdict.ro
August 9, 2017
August 9, 2017

Hainele din tricot beneficiază de un come-back masiv în modă, ocazie cu care vei observa o adevărată explozie de opțiuni de shopping, ce respectă această coordonată.

Rochia tricotată, destinată sezonului estival, este una dintre favoritele acestui trend, iar Ana Morodan a ales un model maxi, multicolor, de la M Missoni, un brand cu tradiție în tricotaje, accesorizată cu o pereche de sandale cu platformă și o mini-poșetă cu aplicații colorate.

Deși în aparență nu este o textură pe care ai alege-o în mod normal vara, vei fi plăcut surprinsă de faptul că rochia tricotă (foarte fin, ca în cazul de față) este extrem de confortabilă și devine o opțiune perfectă chiar și în cele mai toride zile de vară.

Astfel, dacă îți place ținuta Anei Morodan, o poți achiziționa și tu! Iți recomandăm și câteva variante similare, pentru a o alege pe cea preferată de tine, construind un outfit similar cu al bloggeriței!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !