Shop the look - Andreea Bănică

Verdict.ro
July 24, 2017
July 24, 2017

Andreea Bănică interpretează tendințele în stilul personal și mixează cu ușurință piesele de inspirație masculină cu cele feminine. De această dată, cântăreața a mizat pe un look color-block, cu piese în două culori puternice: fucsia și albastru intens, completate de o pereche de sandale spectaculoase, flatform, cu imprimeu floral.

Pentru a-i pune în valoare silueta de invidiat, Andreea a adăugat și o centură în talie, aducând un plus de feminitate întregului ansamblu.

Cum poți recrea outfitul vedetei? Extrem de simplu! Iată câteva piese care îți vor compune un look similar, trebuie doar să îndrăznești să răspunzi pozitiv provocării de a purta o ținuta ultra-colorată! Nu uita de încălțămintea deosebită, ce completează original apariția!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !