Shop the look - Andreea Berecleanu

Verdict.ro
August 20, 2017
August 20, 2017

Dacă ești adepta stilului clasic, feminin, atunci ținuta purtată de Andreea Berecleanu este perfectă pentru tine!

Rochia midi neagră, cu un joc geometric în partea de sus este o piesă demnă de o ”business woman” cu stil și are avantajul de a pune în valoare silueta prin inserțiile cromatice contrastante din zona taliei.

Accesoriile alese de vedetă nu fac decât să întărească ideea sobră a ținutei, fiind menținute în aceeași notă clasică. Cerceii aurii stil lacrimă sunt perfect dezvăluiți de coafură, iar pantofii stiletto, extrem de simplii, întregesc discret look-ul.

O apariție cât se poate de serioasă, dar atemporală și stilată, care poate fi ușor recreată și de tine!

Poți cumpăra piesele vestimentare purtate de Andreea, dar și câteva variante similare, ce respectă aceeași direcție stilistică, cu un simplu click pe poza produsului dorit!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !