Shop the look - Andreea Marin

Verdict.ro
October 12, 2017
October 12, 2017

Catifeaua, materialul prețios care însoțește negreșit sezonul rece, își face treptat simțită prezența în ținutele vedetelor. Andreea Marin a ales un costum clasic, din catifea bordeaux, care i se potrivește mănușă, atât ca stil, cât și cromatic.

O ținută inspirată, actuală și rafinată, care nu are nevoie de o accesorizare spectaculoasă, deoarece costumul vorbește de la sine. Mesajul de putere, încredere și senzualitate este transmis de deux pieces-ul purtat de Andreea și însoțit de atitudinea necesară.

Dacă îți place apariția Andreei Marin și îți dorești un look similar, iată de unde poți achiziționa și tu costumul din catifea purtat de vedetă! Iți recomandăm și câteva piese similar, pentru  recrea îndeaproape outfitul Andreei! Dă un click pe pozele de produs pentru a începe sesiunea de shopping!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !