Shop the look - Antonia

Verdict.ro
September 21, 2017
September 21, 2017

Antonia îndrăznește din ce în ce mai mult în zona vestimentară, iar ținutele sale nu întârzie să fie apreciate. De data aceasta, cântăreața a ales un look de inspirație anii ’90, cu influențe sport.Tricoul supradimensionat, imprimat, purtat peste pantalonii scurți tip colant, în culoarea pielii și botinele stil șosetă, decupate atât la spate, cât și la vârf, compun o ținută foarte actuală, în spiritul modei momentului, dar și reprezentativă pentru stilul artistei.

Deși nu este deloc un outfit complicat, ai nevoie de o doză de curaj pentru a-l purta întocmai! Dacă și ție îți plac experimentele în modă și nu te temi de o ținută ”altfel”, atunci poți recrea look-ul Antoniei! Noi îți spunem de unde poți achiziționa piesele purtate de vedetă, alături de variante similare! Dă un click pe pozele de produs pentru a începe cumpărăturile!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !