Shop the look - Cristina Mihaela Dorobanțu

Verdict.ro
October 6, 2017
October 6, 2017

Când porți o piesă statement, cum sunt cizmele Charlotte Olympia, stil șosetă strălucitoare (din lurex), succesul ținutei constă tocmai în simplitatea sa. Pentru că ele ”fură spectacolul” în scenariul vestimentar propus de Cristina Mihaela Dorobanțu, outfitul neutru, atât din punct de vedere al cromaticii (all-black), cât și al stilului, un model temperat – nici foarte scurt, nici foarte lung, clasic, dar cu un twist subtil în zona umerilor –  este alegerea potrivită pentru o apariție reușită, sexy și rafinată în același timp.

Vrei să porți și tu o ținută ca a prezentatoarei tv? Nimic mai simplu, îți arătăm exact de unde poți cumpăra și tu piesele purtate de Cristina. Ca de obicei, ai la dispoziție și câteva alternative similare, pentru a-ți putea alege piesele favorite, respectând însă aceleași coordonate stilistice.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !